Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Harmonieorkest St.-Jozefscollege Herentals 60 jaar “Diamonds on stage” in cc ‘t Schaliken - aanrader

Harmonie SJC 2023

Het Harmonieorkest St.-Jozefscollege Herentals bestaat 60 jaar en pakt uit met een spetterend showconcert in cc ’t Schaliken in Herentals op zondag 17 december. De show wordt niet alleen door het jubilerend orkest gebracht, maar ook door de Herentalse zanger Hanz Duval en de Herentalse covergroep “The Legends”.

Het harmonieorkest startte 60 jaar geleden als gelegenheidsfanfare onder de leiding van wijlen leerkracht Frans Steurs.

Vandaag slaat Roger Dierckx de dirigeerstok en repeteren ze nog steeds elke vrijdagavond in het college, het huidige kOsh, campus Collegestraat.   Duval was ooit lid van close-harmonykoor “Nocti Vagant” uit Tielen en verzorgde de backing-vocale voor Helmut Lotti. In 2015 en 2017 bracht hij enkele crooneralbums uit en verzorgt optredens op tal van evenementen in de Kempen.

“The Legends” staan voor kwaliteitsvolle livemuziek en kleuren graag eens buiten de lijntjes. Een podium vol rasartiesten die het beste van zich geven, dat zijn “Diamonds on stage”. Het repertorium dat het harmonieorkest met “Hanz Duval” en “The Legends” brengt omvat grote artiesten uit de voorbije 60 jarige muziekgeschiedenis: Coldplay, The Pointer Sisters, Abba, Louis Neefs, Phil Collins, Billy Joel, Frank Sinatra,… kortom een gevarieerd en muzikaal spektakel met meezingers en klassiekers.

Na het concert kan er bij een hapje en drankje nog nagepraat worden in de foyer en teruggeblikt op de rijke geschiedenis van het harmonieorkest. Het concert start om 15u. Niet te missen.

Kaarten zijn enkel te verkrijgen bij cc ’t Schaliken -  tegen €18 - korting voor mensen met een UIT-pas -  harmonieorkestsjc@outlook.com

Harmonie SJC 2023

Deel dit artikel